vineri, 8 octombrie 2010

laborator de teatru


Asociatia Culturala
Experiment.Teatru.Clandestin.
organizeaza în perioada
octombrie-iunie 2010
un nou Laborator de Cercetare Teatrala
(metoda Sebastian Barbalan)

Condus de regizorul-actor Sebastian Barbalan, laboratorul este singurul de acest gen din România și ( intreaga lume), este compus din mai multe module, care împreună se constituie într-un program intensiv de formare actoricească. Laboratorul se adresează tuturor celor care vor sa descopere; sa se descopere; sa redescopere ; sa se profesionalizeze si [re]profesionalizeze, celor care au opinie, s.a.m.d., oferindu-le acestora o modalitate nouă de abordare a vietii artistului.
In luna mai, 2010  prima promotie a acestui laborator a debutat pe scena si mai ales in viata cu Spectacolul “[Pe]trecere de pietoni” in cadrul galei “Traficantul de Cultura”, coordonata de Sebastian Barbalan, organizata de E.T.C. cu sprijinul StudFest Oradea.
Laboratorul se desfășoara timp de 2 ani(calculat in stagiune de teatru), de două ori pe săptămână, fiecare întâlnire având trei ore. Prezența pe durata cursului este obligatorie. Înscrierile se fac pe baza CV-ului dar și a unui interviu personal.Locuri disponibile pentru participare 10.
Data limită de înscriere este 30 octombrie 2010.


Pentru detalii si marturii:


Informatii la tel: 0742182428

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu